Arusha en Dar es Salaam, Kilimanjaro en Zanzibar … TANZANIA! Ontdek dit prachtige land op een fantastische manier door voor vrijwilligerswerk te kiezen! Projects Abroad biedt verschillende projecten aan waarmee je de lokale bevolking verder kan helpen.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een leuk bouwproject, waarbij je weeshuizen en scholen van de grond af opbouwt of renoveert en een likje verf geeft. De lokale Masai gemeenschap en onze vrijwilligers werken zo samen aan de opbouw van een toekomst.

Ook verzorging en animatie van weeskinderen of achtergestelde jongeren kan iets voor jou zijn! Of hen Engels aanleren en hen zo een duwtje in de rug geven: ongelooflijk belangrijk. Hoop je misschien op een toekomstige carrière in de gezondheidszorg, de harde zakenwereld of justitie? Dan kan je kiezen voor een medisch project in een Tanzaniaans ziekenhuis, een Businessproject waarbij je meewerkt aan een uniek microkrediet programma, of een Rechtenproject om vrouwenrechten te promoten.

En er is meer! Voor sportfanaten onder jullie is er de mogelijkheid om met kinderen en tieners te voetballen, basketballen en volleyballen. Leer hen samenwerken, geef hen trainingslessen en coach hen voor de lokale wedstrijden. En vergeet de gymlessen op school niet!

En om jezelf helemaal onder te dompelen in de Tanzaniaanse cultuur kan je ervoor kiezen om een taalcursus Engels en Swahili te volgen. En vergeet niet samen met de andere vrijwilligers het land te gaan ontdekken tijdens de weekends: fun verzekerd!

Voel je het al kriebelen? Neem dan snel een kijkje op onze website, lees alvast enkele reisverhalen van ex-vrijwilligers of schrijf je gewoon in voor een van onze infodagen!

Veel plezier!